Jag vill anmäla mitt intresse för lägenhet

Intresseanmälan
Intresserad?

 

De sociala ytorna i våra hem har aldrig varit viktigare. Här gör vi plats för hela livet: de sköna vardagsmiddagarna och stora bjudningar i goda vänners lag. Här gör vi plats för att koppla upp – och koppla av. Köket beskrivs ofta som hemmets hjärta, men för detta projekt är vi benägna att låta vardagsrummet ingå i den beskrivningen.

Kök och vardagsrum 

Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning och dess fönster täcker in två väderstreck. Detta förhöjer den redan väl tilltagna känslan av rymd, med ett ljuvligt ljusinsläpp. Direktutgången till bostadens balkong eller uteplats spelar naturligtvis in och låter naturen ta plats – inte minst i materialvalen. Vårt samarbete med en nordisk, ledande köksleverantör borgar för hög kvalitet och stilren design. Smarta lösningar och omsorgsfullt ritade detaljer; här är det enkelt och roligt att laga (och njuta av!) god mat.

Genom tillval kan du göra ditt kök ännu personligare, genom att ändra allt från modell på kökslucka till handtag och blandare.

Tillval kan förekomma i inspirationsbilderna. 

Köket beskrivs ofta som hemmets hjärta, men för detta projekt är vi benägna att låta
vardagsrummet ingå i den beskrivningen.

 

Se fler bilder i galleriet

Badrum

Högst upp på mångas önskelista vad gäller badrummet står komfortgolvvärme. Och det finns givetvis i lägenheterna. Handdukarna är alltid torra och varma efter att ha hängt på handdukstorkarna. I badrummen finns också tvättmaskin och torktumlare (alternativt en kombimaskin) så att du kan tvätta precis när du själv vill.

Tillvalsmöjligheterna i badrummen är många men även i standardutförande får du ett fint, modernt och lättskött badrum. Dessutom har vi tänkt till för att det ska vara bekvämt för dig. Alla detaljer som behövs för att badrummet ska fungera – från belysning till toalettpappershållare och krokar – är monterade och klara när du flyttar in.

Sovrum 

I de privata delarna av bostaden är fina materialval och vita väggar standard. Effektiva lösningar gör plats för allt du kan tänkas vilja förvara. De större lägenheterna har dessutom en lyxig detalj i form av en walk in closet i anslutning till det största sovrummet.