Jag vill anmäla mitt intresse för lägenhet

Intresseanmälan
Intresserad?
Sätt din personliga prägel på din bostad

Brf Nivå är förädlat med en exteriör som andas kvalitet och klass. En känsla som tar för sig – ända in i bostadens interiör. I grundutförandet adderar vi kvalitativa och snygga material som gör att din bostad både är modern och stilsäker. För dig som vill sätta en mer personlig och exklusiv prägel finns möjlighet att göra tillval. Tillvalsutbudet för Nivå är generöst och det finns många alternativ i de olika rummen att göra. Kanske lockar en mjuk heltäckningsmatta i sovrummet, ett åskblått kök med stenbänkskiva och en lätt ljusbeige ton på väggarna – eller något annat? Tillvalen sker genom

Läs mer
Flygande säljstart

Brf Nivå har fått en flygande säljstart och redan nu är förhandsavtal tecknat på 50% av lägenheterna. Byggstarten påbörjades i höstas och inflyttning beräknas under andra kvartalet i 2023. Brf Nivå består av 23 välplanerade lägenheter i varierande storlekar, från 1 till 4 rum och kök. Samtliga med balkong eller uteplats och genomgående hög kvalitet som standard, såväl interiört och exteriört. Yttertaket smyckas av solceller, fasadmaterialet är ett av Skandinaviens mest klimatsmarta och parkeringsplatserna är utrustade för elbilsladdning. Här ger vi dig, kort och gott, förutsättningarna till att leva mer hållbart.

Läs mer
Försäljningsbroschyr

Låt dig inspireras av ett modernt och hållbart boende. Bläddra mellan de olika våningsplanen och planlösningar. Vad innebär det att bo i bostadsrätt och vad ingår i köpet? Här finns allt detta att läsa och ännu mer. Vill du också ha ett fysiskt exemplar av broschyren finns den att hämta hos din mäklare på Fastighetsbyrån i Borås.

Läs mer
Bygglovet är beviljat!

Bygglovet har vunnit laga kraft vilket betyder att allt är klart för oss för att påbörja byggnation. Första steget är att riva det befintliga huset på marken och det händer inom några veckor. Så fort huset är borta från marken kommer vi att påbörja schaktning för garageplanet och förbereda för grunden på Brf Nivå. Det är ett gediget arbete att sanera efter det gamla huset, alla beståndsdelar måste tas omhand på rätt sätt.

Läs mer
Brf Nivås mäklare är vald

Nu är det klart att de fina lägenheterna i Brf Nivå kommer att säljas av Fastighetsbyrån i Borås. Vi har en relation sedan lång tid tillbaka med mäklarna på Fastighetsbyrån och det är med varm hand vi lämnar förtroendet till dem för att sälja våra lägenheter. De har inte bara en god lokalkännedom och är väl insatta i projektet utan även fina möjligheter till bankkontakter då de har ett gott samarbete med Sparbanken Sjuhärad.

Läs mer
Bostadsrätter på Bergdalen

Nu är det klart att det blir bostadsrätter på Bergdalen. Vi bygger 23 lägenheter som omfattar allt från ytsmarta 1 rok till fantastiska 4 rok med takterrass i söderläge. Huset byggs i elegant tegel med träinslag på fasaden och det väl tilltagna tillvalssortimentet kommer att bidra till att varje köpare kan göra sin lägenhet till precis det hem man drömmer om. Området är lugnt och det är nära till både naturen och in till stadskärnan. Vi ser fram emot att uppföra Brf Nivå!

Läs mer