Jag vill anmäla mitt intresse för lägenhet

Intresseanmälan
Intresserad?
VÄLKOMMEN TILL

Brf Nivå består av 23 välplanerade lägenheter i varierande storlekar, från 1 till 4 rum och kök. Samtliga med balkong eller uteplats och genomgående hög kvalitet som standard, såväl interiört och exteriört. Yttertaket smyckas av solceller, fasadmaterialet är ett av Skandinaviens mest klimatsmarta och parkeringsplatserna är utrustade för elbilsladdning. Här ger vi dig, kort och gott, förutsättningarna till att leva mer hållbart. 

Vi har dessutom planerat för att ta tillvara på Bergdalens unika förutsättningar. Det är ett kort promenadavstånd till stadskärnan, men desto närmare till gröna stråk och lekytor. Samtidigt är utsikten fantastisk; charmiga takåsar låter blicken vandra upp mot Rya Åsar – och ner till city. Utöver respektive lägenhets balkong eller uteplats, förser vi fastigheten med en varm och välkomnande entré. Allt för att lyfta hela området ytterligare en nivå upp.

 

Vill du läsa mer om Nivå – här kan du bläddra i broschyren. 

 

Nivå är ett noga utformat bostadsprojekt, som genom en
rad klimatsmarta val tar höjd för framtiden. 

 

HÅLLBARHET

Solceller
På taket av Nivå installerar vi solceller, en metod som tar till vara på solens energi och resulterar i solel för fastigheten. Som bekant, räknas solen som en ständigt förnybar energikälla. Precis som vind- och vattenkraft ger elproduktion från solceller alltså inga koldioxidutsläpp – i direkt motsats till exempelvis olja och naturgas.

 

Materialval
Det är inte bara till utseendet som Nivå speglar den vackra, kringliggande naturen. Fasadens material består nämligen av tegel och trä, två komponenter som går väl i linje med vårt klimatmedvetna fokus.

Tegel är ett rent naturmaterial som inte belastar dig eller miljön, det ger ett behagligt inomhusklimat, sparar energi och är mycket underhållsfritt. De tilltalande detaljerna i trä (exempelvis vid fastighetens entréer) mjukar inte bara upp det estetiska uttrycket. Det naturliga materialet kommer bara att bli vackrare med tiden och förstärka känslan av hållbarhet.

 

 

Elbilsladdning
Samtliga parkeringsplatser i fastighetens garage (under byggnaden) är utrustade för elbilsladdning. Här parkerar du alltså inte bara skyddat från väder och vind – och slipper att skrapa bilens fönster under vinterhalvåret –, här kan du också enkelt ladda din elbil när du önskar.

 

 

Energiklass B ger Grönt Bolån
Nivå byggs för att klara Energiklass B enligt gällande myndighetskrav, vilket indikerar att byggnaden har en mycket låg (den näst lägsta) nivån av energianvändning. Läs gärna mer på www.boverket.se.

Energiklass B ger i sin tur möjlighet för dig att ansöka om Grönt Bolån. Det innebär att du som köper en miljömärkt bostad får rabatt på din boränta, ofta i kombination med andra bolånerabatter. Kontakta din bank för mer information.

SITUATIONSPLAN

Här får du en känsla för hur Nivå ligger geografiskt, adressen är Ljunglidsgatan 4.
I byggnaden finns 23 lägenheter, i varierande storlekar. Under bostadshuset finns ett garage med p-platser (utrustade för elbilsladdning) och teknikutrymmen. Lägenheternas förråd är placerade i markplan. Runt fastigheten anläggs enklare planteringar. 

Fastigheten är försedd med hiss och trappor.